Kunst

Hillerød Alkoholbehandling støtter lokale kunstnere og har derfor løbende deres værker hængende i behandlingens lokaler..

I øjeblikket kan man nyde billeder malet af Hillerød kunstneren Anitta Jonas.

 Mit navn er Anitta Jonas, og jeg maler abstrakte malerier. Som i alt hvad jeg foretager mig i livet går jeg op i det med liv og sjæl. Jeg er et meget passioneret og kreativt menneske, med en travl hverdag, men i maleriet har jeg fundet ro og fordybelse. Når jeg maler forsvinder verden omkring mig – jeg glemmer tid og sted og føler at jeg lever fuldt ud.Jeg har så mange ideer jeg ikke kan vente med at få bragt ned på lærredet og det fylder så meget i mit liv, at jeg vågner om natten og kan ikke få tankerne væk fra maleriet. Hvordan skal mit næste billede se ud? Hvornår har jeg tid at male igen? Det FYLDER så meget!

Jeg udtrykker stemninger med mine malerier og maler med store armbevægelser, energi og entusiasme. Jeg maler abstrakt og figurativt, som i maleriet “Small talk”, som jeg holder meget af og som plejer at hænge i min stue, men pt. er udstillet hos Hillerød Alkoholbehandling. Jeg arbejder med akrylmaling og bruger forskellige teknikker – store og små pensler, spartler og maleflasker og farver efter hvilken stemning jeg er i og hvad jeg gerne vil udtrykke med billedet.

Venlig hilsen

Anitta

Du kan få mere information på hjemmesiden www.aj-kunst.dk